« Yanıtla #810 : 13 Mart 2010, 01:40:01 » |

Üye Grubu: Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
|
Merhabalaaaarrrrrrrr,
Filiz Yetişir BİLGİN ben.İstanbul Kadıköy'deyim.Muhasebe yönetmeniyim.Doğa ve bitkilerle yakından alakalıyım.Evimde birçok çiçek var.Tam anlamıyla bir yeşil aşığıyım. Bu siteyi ''GOJİ meyvesi tohumu'' ararken tesadüfen buldum.Umarım faydalı olurum ve sitedeki arkadaşlardan da faydalanırım. Ablası ileri derecede kanser hastası olan bir iş arkadaşım için çok acilen ''GOJİ MEYVE fidanı veya tohumu'' arıyorum.
Meyvesini bulursam daha da iyi olucak ilk etapta,çünkü hasta için ve acillll...
Herkese sevgilerimi gönderiyorum...
Merhaba Bende uzun uğraşlar sonucu goji berry tohumu edindim isterseniz size verebilirim..Mesaj atarsanız iletişim kurabiliriz..( Unutmadan söyleyim goji berry tohumu meyvenin kendi kurutulmuş halininde içinde tohumları mevcut ) Umarım anlatabildim.Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizimbahçe/FORUM
|
 |
« Yanıtla #810 : 13 Mart 2010, 01:40:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #811 : 13 Mart 2010, 01:42:03 » |

|
Tüm arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz. Güzel paylaşımlar dilerim. Sevgiyle...
Sevgi dilinde yaklaşımınızdan ötürü ben kendi adıma size teşekkürederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #812 : 13 Mart 2010, 01:47:45 » |

|
Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_  bazı dostların içine mi düştüm ne? Halil Önen, İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum. İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım  türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir. Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü. Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı. Başarılar dilerim. Saygılar Ne kadar candan bir insansınız kendinizi tanıtım yazınızı hayranlıkla okudum.Sizin gibi insanlar hep var olmalı diye düşünüyorum.Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizimbahçe/FORUM
|
 |
« Yanıtla #812 : 13 Mart 2010, 01:47:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #813 : 13 Mart 2010, 01:56:29 » |

|
Tüm doga dostaları Merhabalar, Ben uzun yıllar tarımsal üretim yapan kurumda üretim ile ilğili birimlerde yöneticilik, üst düzey yöneticilik yaptıktıktan sonra, işten ayrılarak TROPİCAL Meyve ve fidan üretimi yapmaya başladım. buraya boş vaktim az olduğu için ancak bugün girebildim. tüm üyelere temiz bir doga ve sağlıklı bir yaşam dilerim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapMerhaba sitenizde kaktüs meyvesi ( pitahaya ) Tohumdan elde edilen bir bitkimidir.Sizden temin edebilme şansım varmıdır.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #814 : 13 Mart 2010, 02:29:54 » |

Teşekkür Sayısı: 0
|
Eh, aranızda bana da yer vardır umarım  Birçok arkadaşla başka platformlardan tanıştığımızı düşünerek foruma üye oldum  İsmim Güler, Giresun' dan katılıyorum. Bitkilerle ilgilenmeyi, evcil hayvanları ve kitap okumayı çok seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #815 : 13 Mart 2010, 03:14:06 » |
|
|
|
« Yanıtla #816 : 13 Mart 2010, 03:26:00 » |
Yönetici

Üye Grubu: Kahraman Üye
Teşekkür Sayısı: 260
Kişisel Mesaj : doğaya sabır ile bakmak...
|
Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_  bazı dostların içine mi düştüm ne? Halil Önen, İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum. İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım  türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir. Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü. Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı. Başarılar dilerim. Saygılar Hlil bey beni tanırsınız, zira ben sizi tanıyorum. Şu Klinoptilolit'e bu ismi kimin taktığını ben de sizin gibi merak etmekteyim. İşin doğrusu, dediğiniz gibi bu bir Türk toprağı. Bana sorarsanız Klinoptilolit ve Bor madeni ile biz dünyaya kafa bile tutabiliriz. Halil bey hoş geldiniz! Sizi görmek beni multlu etti.
|
|
|
|
|
|
Balkondaki Özgürlüğüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.bizimbahce.net Dili olmayanın Özgürlüğü de olamaz!
|
|
|
« Yanıtla #817 : 13 Mart 2010, 06:33:56 » |

Üye Grubu: Tam Üye
Teşekkür Sayısı: 21
|
Eh, aranızda bana da yer vardır umarım  Birçok arkadaşla başka platformlardan tanıştığımızı düşünerek foruma üye oldum  İsmim Güler, Giresun' dan katılıyorum. Bitkilerle ilgilenmeyi, evcil hayvanları ve kitap okumayı çok seviyorum. Hoş geldiniz Güler hanım. Epeydir görünmüyordunuz, umarım bir terslik yoktur.
|
|
|
|
|
|
Herkes ölür ama herkes gerçekten yaşamaz.
Victor Hugo
|
|
|
« Yanıtla #818 : 13 Mart 2010, 07:19:39 » |
|
|
|
« Yanıtla #819 : 13 Mart 2010, 07:22:28 » |
|
|
|