Bizimbahce.net Arama

+ bizimbahçe/FORUM » Bizim Bahçe Sosyal Alan » Yeni Üyeler Tanışma Bölümü
 Kendinizi Tanıtır mısınız!

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:

Sponsorlar

Sayfa: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 217   Yukarı git
Konu: Kendinizi Tanıtır mısınız!  (Okunma Sayısı 112088 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #780 : 11 Mart 2010, 00:18:47 »
*
Üye Grubu: Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0

selamlar adım Ahmet. aranıza izmirden katılıyorum goji berry tohumu istiyordum ararken buraya geldim yardımcı olursanız sevinirim
bizimbahçe/FORUM
« Yanıtla #780 : 11 Mart 2010, 00:18:47 »

« Yanıtla #781 : 11 Mart 2010, 08:22:38 »
Üye Grubu: Kahraman Üye
Teşekkür Sayısı: 119

Merhabalar ben cemal düzcede oturuyorum bahçe işlerine bayılırım bu sitede banagöre çok iş var gibi görünüyor herkese selamlar.

Tohum toprağa
Yavru yuvaya
Yuva ANAYA emanet...
« Yanıtla #782 : 11 Mart 2010, 08:34:44 »
*
Teşekkür Sayısı: 1

merhabalar ben arzu bende balkonda bşeyler yetiştirmek istiyorum. nette gördüm ilgimi çekti goji meyvesininde tohum yada fidanlarını arıyorum
bizimbahçe/FORUM
« Yanıtla #782 : 11 Mart 2010, 08:34:44 »

« Yanıtla #783 : 11 Mart 2010, 13:48:57 »
*

Merhaba,
Ben Hürol. Bursa'da yaşıyorum, Bankacıyım. Kaktüs ve sukkulentler özel ilgi alanım olmakla birlikte, çiçekli/çiçeksiz  her türlü bitkilerden hoşlanıyorum.,
« Yanıtla #784 : 11 Mart 2010, 17:44:02 »
*

gojiberry tohumu edinme k istiyorum nasıl olacağı hakkında bilgi verebilir misin  ve bi ücret vermemiz gerekiyor mu lütfen hemen cvp yazarsanız sevinirim..
« Yanıtla #785 : 11 Mart 2010, 20:00:30 »
*

Selamlar. Bugün rasladım bu siteye. Goji tohumunu merak ediyorum. Denemek için gönderen olursa sevinirim. Kendim zeytin üreticisiyim. Paylaştıkça her şey çoğalır. Selamlar, Burhaniye'den Ahmet Hocam.

Tabiatı sevenleri Tanrı da sever.

İşitme engelli emekli  öğretmenim . Zeytincilik ve bahçe bitkileri hobim. Çanakkaleliyim ama Balıkesir Burhaniye'de oturmaktayım. 2 çocuk babasıyım. Eşim de öğretmendir.

Mail adresim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: 11 Mart 2010, 21:25:17 Gönderen: Savaş » Logged
« Yanıtla #786 : 11 Mart 2010, 20:56:53 »
Frezya
Doğasever.

Teşekkür Sayısı: 52

Sayın Kazdağ çamı, hoş geldiniz.
Dilerim burada tüm aradıklarınızı bulursunuz, her konuda yazıp okuyabileceğiniz konu başlıkları var.
« Yanıtla #787 : 12 Mart 2010, 01:18:47 »
*

Merhabalar ben Samet! Trabzondan katılıyorum aranıza. İnşallah birbirimize faydamız olur. Herkese iyi akşamlar, hatta iyi geceler:)
« Son Düzenleme: 13 Mart 2010, 03:12:33 Gönderen: Savaş » Logged
« Yanıtla #788 : 12 Mart 2010, 08:37:51 »
*

Merhaba ben Bozüyük ten NAZMİ ağaclara merakımdan dolayı Bizim bahceye üye oldum ve fidalara aşı merakım var.Bu aşı yapmayı örenmek istiyorum.Herkeze selamlar olsun.
« Yanıtla #789 : 12 Mart 2010, 10:51:11 »
*
Teşekkür Sayısı: 3

Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_ Göz Kırp bazı dostların içine mi düştüm ne?
 Halil Önen,
İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum.

İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım Üzgün türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir.
Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü.

Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı.
Başarılar dilerim.
 Saygılar
« Yanıtla #790 : 12 Mart 2010, 11:29:56 »

Teşekkür Sayısı: 117

Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_ Göz Kırp bazı dostların içine mi düştüm ne?
 Halil Önen,
İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum.

İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım Üzgün türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir.
Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü.

Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı.
Başarılar dilerim.
 Saygılar
Sayın Halil Önen kardeş, Yoldaş, Seni tanıyor ve kendime çok yakın buluyordum, seni buralarda görmek beni ziyadesiyle memnun etti, kendimi şimdi daha şanslı hissediyorum, kişiliğinle kişiliğimin örtüşen tarafları çok, senin bir emekçi olmanın yanında izmirli olmanında benim yaşanmış dünyamda biri yerin var izmir, foça urla iskelesi ve uzun adanın olması, beni geçmişe bağlaması yönünden sizin gibi arkadaşlarlarla birlikteliğimi düşünerek geçmişime bir bağlantı saymaktayım.

Gönlüm hep oralarda oldu, asker olayım izmirde olayım derdim, bu dileğimi yaşamda olduktan sonrada devam etti, gel gör ki ekonomik yaşam el vermiyor oralara gitmek ve geçmiş anılarımı tazelemek isterdim, lakin, 1988 gibi izmir ve foçayı gördüm ama  özlemlerimi yaşamak istiyorum, lakin anlattığım gibi, sizlerin oradaki varlığında özlemlerimi yaşama geçiriyorum, foçaya gelmem mümkün olursa seni bulmadan, gürüşüp yakından tanışmadan dönen namert olsun sözümü huzurunda söylüyorum, iyiki buralardada varsın emeği kutlu insan sevgilerimle.

Toprağın gerçek dostlarından.
« Yanıtla #791 : 12 Mart 2010, 11:33:14 »
Genel Moderatör

Teşekkür Sayısı: 186
Kişisel Mesaj : Bir gün ölecekmiş gibi,basit yaşayacaksın....

Halil Önen,

Başarılar dilerim.
 Saygılar
Sayın Halil Önen kardeş, Yoldaş, Seni tanıyor ve kendime çok yakın buluyordum, seni buralarda görmek beni ziyadesiyle memnun etti, kendimi şimdi daha şanslı hissediyorum, kişiliğinle kişiliğimin örtüşen tarafları çok, senin bir emekçi olmanın yanında izmirli olmanında benim yaşanmış dünyamda biri yerin var izmir, foça urla iskelesi ve uzun adanın olması, beni geçmişe bağlaması yönünden sizin gibi arkadaşlarlarla birlikteliğimi düşünerek geçmişime bir bağlantı saymaktayım.

Gönlüm hep oralarda oldu, asker olayım izmirde olayım derdim, bu dileğimi yaşamda olduktan sonrada devam etti, gel gör ki ekonomik yaşam el vermiyor oralara gitmek ve geçmiş anılarımı tazelemek isterdim, lakin, 1988 gibi izmir ve foçayı gördüm ama  özlemlerimi yaşamak istiyorum, lakin anlattığım gibi, sizlerin oradaki varlığında özlemlerimi yaşama geçiriyorum, foçaya gelmem mümkün olursa seni bulmadan, gürüşüp yakından tanışmadan dönen namert olsun sözümü huzurunda söylüyorum, iyiki buralardada varsın emeği kutlu insan sevgilerimle.
Sevgili arkadaşlar

bende sizin yazdıklarınızı okuyarak sizin adınıza mutlu oldum.Ama kendi adıma üzüldüm Gülümseme

Çiçek sulandığı kadar güzeldir,
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli,
Bebek ağladığı kadar bebektir.
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin,
Bunu da öğren,
SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN...Can Yücel
« Yanıtla #792 : 12 Mart 2010, 12:31:22 »
*

tüm bahçe bitkileri ile uğraşanlara  ve doğa dostu insanlara gönül  dolusu selam,ben hobi amaçlı başladığım bahçemde yaşadığım bölgede yetişen bir çok  fidan çeşidini yetiştirmeyi,bakmayı aşılamayı çok seviyorum,3-4 yıl içinde çok şey öğrendim ama bu konularda siz dostlardan öğrenebileceğim çok şey olduğununda farkındayım aranızda olmaktan çok mutluyum. herkese selamlarımı sunarım
« Yanıtla #793 : 12 Mart 2010, 13:10:07 »
*

Merhabalar,ismim Nejat Hatipoğlu,uzak doğu menşeli,daha ziyade ,tedavide yardımcı destek amaçlı bitkilere ilgi duyuyor ve yetiştirmek istiyorum.Goji berry bitkisiyle ilgili olarak kayıt oldum,herkese keyifli paylaşımlar dilerim.
« Yanıtla #794 : 12 Mart 2010, 13:30:03 »
*

merhabalar ben de yeni katıldım aranıza buraya yazmadan önce gezdim biraz
siteyi, paylaşımlarınız çok güzel emekleriniz harika
bende balkonda domates ve biber yetiştirmek istiyorum
tecrübelerinizden yararlanıcam.
Sayfa: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 217   Yukarı git
Bizimbahce.net Etiketler

Gitmek istediğiniz yer:  

Ülkem için Tarımsal Fikirler!

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Tasarım: Oktay Web Stats
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!