« Yanıtla #780 : 11 Mart 2010, 00:18:47 » |
|
|
|
|
bizimbahçe/FORUM
|
 |
« Yanıtla #780 : 11 Mart 2010, 00:18:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #781 : 11 Mart 2010, 08:22:38 » |
|
|
|
« Yanıtla #782 : 11 Mart 2010, 08:34:44 » |
|
|
|
|
bizimbahçe/FORUM
|
 |
« Yanıtla #782 : 11 Mart 2010, 08:34:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #783 : 11 Mart 2010, 13:48:57 » |
|
|
|
« Yanıtla #784 : 11 Mart 2010, 17:44:02 » |
|
|
|
« Yanıtla #785 : 11 Mart 2010, 20:00:30 » |

Üye Grubu: Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
|
Selamlar. Bugün rasladım bu siteye. Goji tohumunu merak ediyorum. Denemek için gönderen olursa sevinirim. Kendim zeytin üreticisiyim. Paylaştıkça her şey çoğalır. Selamlar, Burhaniye'den Ahmet Hocam. Tabiatı sevenleri Tanrı da sever. İşitme engelli emekli öğretmenim . Zeytincilik ve bahçe bitkileri hobim. Çanakkaleliyim ama Balıkesir Burhaniye'de oturmaktayım. 2 çocuk babasıyım. Eşim de öğretmendir. Mail adresim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mart 2010, 21:25:17 Gönderen: Savaş »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #786 : 11 Mart 2010, 20:56:53 » |
|
|
|
« Yanıtla #787 : 12 Mart 2010, 01:18:47 » |
|
|
|
« Yanıtla #788 : 12 Mart 2010, 08:37:51 » |
|
|
|
« Yanıtla #789 : 12 Mart 2010, 10:51:11 » |

Üye Grubu: Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
|
Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_  bazı dostların içine mi düştüm ne? Halil Önen, İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum. İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım  türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir. Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü. Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı. Başarılar dilerim. Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #790 : 12 Mart 2010, 11:29:56 » |

Üye Grubu: Kahraman Üye
Teşekkür Sayısı: 117
|
Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_  bazı dostların içine mi düştüm ne? Halil Önen, İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum. İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım  türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir. Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü. Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı. Başarılar dilerim. Saygılar Sayın Halil Önen kardeş, Yoldaş, Seni tanıyor ve kendime çok yakın buluyordum, seni buralarda görmek beni ziyadesiyle memnun etti, kendimi şimdi daha şanslı hissediyorum, kişiliğinle kişiliğimin örtüşen tarafları çok, senin bir emekçi olmanın yanında izmirli olmanında benim yaşanmış dünyamda biri yerin var izmir, foça urla iskelesi ve uzun adanın olması, beni geçmişe bağlaması yönünden sizin gibi arkadaşlarlarla birlikteliğimi düşünerek geçmişime bir bağlantı saymaktayım. Gönlüm hep oralarda oldu, asker olayım izmirde olayım derdim, bu dileğimi yaşamda olduktan sonrada devam etti, gel gör ki ekonomik yaşam el vermiyor oralara gitmek ve geçmiş anılarımı tazelemek isterdim, lakin, 1988 gibi izmir ve foçayı gördüm ama özlemlerimi yaşamak istiyorum, lakin anlattığım gibi, sizlerin oradaki varlığında özlemlerimi yaşama geçiriyorum, foçaya gelmem mümkün olursa seni bulmadan, gürüşüp yakından tanışmadan dönen namert olsun sözümü huzurunda söylüyorum, iyiki buralardada varsın emeği kutlu insan sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
Toprağın gerçek dostlarından.
|
|
|
« Yanıtla #791 : 12 Mart 2010, 11:33:14 » |
Genel Moderatör

Üye Grubu: Kahraman Üye
Teşekkür Sayısı: 186
Kişisel Mesaj : Bir gün ölecekmiş gibi,basit yaşayacaksın....
|
Şu malç ile kompostun peşinden koşarken_ koşarken görülmüyor_  bazı dostların içine mi düştüm ne? Halil Önen, İZMİR' in Menemen ile Aliağa arsında; fabrika ile toprak arasında; Kent ile köy arasına; üçret ile rant arasında; işçi ile köylü arasında 25 yıldan fazla gidip gelmiş, bir türlü yerini bulamamış feodal ile proter arasına sıkışıp kalmış bakınırken kendimi burada buldum. İşçiyim, köylüyüm, çiftciyim ve avcıyım  türk daması oynamayı, aşı yapmayı severim (deliyi akıllandırmak kadar sevapmış), budamayı bilirim, kitap okumayı sever felsefeye bayılırım_hiç karnımı doyurmamamıştır ama_ kafamın açlığını kesememiştir. Şu Savaş ve Eray'ı yazı kurgusundan tanıyor gibiyim de ondandır galiba çenemin düşüklüğü. Vardiyadan geldim de inceleyemedim ancak güzel bir çalışmaya benziyor siteniz. İnsanlara faydalı olmalı. Başarılar dilerim. Saygılar Sayın Halil Önen kardeş, Yoldaş, Seni tanıyor ve kendime çok yakın buluyordum, seni buralarda görmek beni ziyadesiyle memnun etti, kendimi şimdi daha şanslı hissediyorum, kişiliğinle kişiliğimin örtüşen tarafları çok, senin bir emekçi olmanın yanında izmirli olmanında benim yaşanmış dünyamda biri yerin var izmir, foça urla iskelesi ve uzun adanın olması, beni geçmişe bağlaması yönünden sizin gibi arkadaşlarlarla birlikteliğimi düşünerek geçmişime bir bağlantı saymaktayım. Gönlüm hep oralarda oldu, asker olayım izmirde olayım derdim, bu dileğimi yaşamda olduktan sonrada devam etti, gel gör ki ekonomik yaşam el vermiyor oralara gitmek ve geçmiş anılarımı tazelemek isterdim, lakin, 1988 gibi izmir ve foçayı gördüm ama özlemlerimi yaşamak istiyorum, lakin anlattığım gibi, sizlerin oradaki varlığında özlemlerimi yaşama geçiriyorum, foçaya gelmem mümkün olursa seni bulmadan, gürüşüp yakından tanışmadan dönen namert olsun sözümü huzurunda söylüyorum, iyiki buralardada varsın emeği kutlu insan sevgilerimle. Sevgili arkadaşlar bende sizin yazdıklarınızı okuyarak sizin adınıza mutlu oldum.Ama kendi adıma üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
Çiçek sulandığı kadar güzeldir, Kuşlar ötebildiği kadar sevimli, Bebek ağladığı kadar bebektir. Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin, Bunu da öğren, SEVDİĞİN KADAR SEVİLİRSİN...Can Yücel
|
|
|
« Yanıtla #792 : 12 Mart 2010, 12:31:22 » |
|
|
|
« Yanıtla #793 : 12 Mart 2010, 13:10:07 » |
|
|
|
« Yanıtla #794 : 12 Mart 2010, 13:30:03 » |