« : 03 Temmuz 2010, 12:40:43 » |
|
|
|
|
bizimbahçe/FORUM
|
 |
« : 03 Temmuz 2010, 12:40:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2010, 18:37:47 » |
Yönetici

Üye Grubu: Kahraman Üye
Teşekkür Sayısı: 260
Kişisel Mesaj : doğaya sabır ile bakmak...
|
Eray bey, Sohbet bahçesi, çok fazla açılmadan örneğin futbola, siyasete, derin felsefeye, otomobil, ev, kozmetik vb. gibi konulara kaymamak koşul ve şartıyla bitki ve toprak dışında biraz farklı konulardan konuşabilmek için açıldı. Bu nedenle, Arkadaşlar sitemizin gelişmesine ışık tutacaksak sohpetlerimizde'de samimi olarak konularımız toprak ve bitkileri ilgilendiren sohpetler yaparak paylaşımlarımız daha anlamlı olarak işlerlik kazanacaktır.
şeklinde yaptığınız açıklamaya katılamayacağım. Çünkü sohbet bahçesinin amacı zaten budur. Bu nedenle yeni açtığınız konu, sohbet bahçesinin alanı dışında kalmaktadır, ki bu arada sohbet bahçesinde biz yine de bitki ve toprak üzerine az da olsa konuşuyoruz. Bu kaçınılmaz olarak gerçekleşiyor. Konunun zamanla bölünmemesi için bir hafta içinde bu konuyu "Bahçe Sohbetleri" adlı konu ile birleştirme kararı aldım. Bilginize sunarım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2010, 20:46:52 Gönderen: Savaş »
|
|
Balkondaki Özgürlüğüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.bizimbahce.net Dili olmayanın Özgürlüğü de olamaz!
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2010, 22:14:46 » |
|
|
|
|
bizimbahçe/FORUM
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2010, 22:14:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2010, 22:22:13 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2010, 23:58:10 » |
Yönetici

Teşekkür Sayısı: 260
Kişisel Mesaj : doğaya sabır ile bakmak...
|
Eray bey beni yanlış anladınız. Açtığınız konu Sohbet bahçesi bölümünün, Toprak düzenleyicileri bölümünün, Kompost bölümünün... kısaca forumun hemen her bölümünün içinde zaten konuşuluyor. Eğer bu başlıkta ayrı bir konu açılacak olursa konu dağılır gider. Örnek mi?
Hemen üstte sayın mavi'nin yazdığı mesaj. Aslında roka ve tere başlıklı konuların içinde olması gerek ama burada soruldu. Daha sonra birisi roka ve tere ile ilgili bu yazılanları aradığında yerini bulmakta zorlanacak veya hiç bulamayacak.
Bu nedenle ayır bir başlıkta bu yönde bir konu açılması gereksiz bulunmuştur. Yoksa konunun kendisi gereksiz değildir tabi ki!
|
|
|
|
|
|
Balkondaki Özgürlüğüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.bizimbahce.net Dili olmayanın Özgürlüğü de olamaz!
|
|
|
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2010, 07:31:37 » |

Teşekkür Sayısı: 117
|
Eray bey beni yanlış anladınız. Açtığınız konu Sohbet bahçesi bölümünün, Toprak düzenleyicileri bölümünün, Kompost bölümünün... kısaca forumun hemen her bölümünün içinde zaten konuşuluyor. Eğer bu başlıkta ayrı bir konu açılacak olursa konu dağılır gider. Örnek mi?
Hemen üstte sayın mavi'nin yazdığı mesaj. Aslında roka ve tere başlıklı konuların içinde olması gerek ama burada soruldu. Daha sonra birisi roka ve tere ile ilgili bu yazılanları aradığında yerini bulmakta zorlanacak veya hiç bulamayacak.
Bu nedenle ayır bir başlıkta bu yönde bir konu açılması gereksiz bulunmuştur. Yoksa konunun kendisi gereksiz değildir tabi ki!
Savaş bey sizi yanlış anlamadım, ben kendimi ifade edemedim her halde, üyelerin sohpet bahçesindeki konuşmalarına katılarak samimi yaklaşımlar içinde olarak paylaşımlar sürdürmek düşüncesiyle forumlarda anlatımlar sizinde bildiğiniz gibi soru cevap şeklinde işlediğinden çalışmalarım da her gün gelişmeler sağlanmakta olduğundan bu gelişmeleri uğraşılarım olan bitki ve toprak araştırmalarıma yeni bilgiler katmaktadır, bu bilgileri ulu orta ancak sohpet bahçesinde ortaya koymaya ihtiyacından kaynaklanmıştır. Verdiğiniz örnekte haklısınız, fakat burada üyeleri bilinçlendirmek gerekir düşüncesindeyim, konu kendi başlığında konuşulursa bilgi kargaşası yaratılmadan paylaşımlar bütün üyeler tarafında takip edilerek paylaşım süreci sağlıklı olarak işliyecektir. Benim bitki toprak çalışmalarımı sohpet ortamına taşıyarak çalışmalarıma üyelerin dikkatini çekerek yeni fikirler üreterek çalışmalarımı daha yaygılaştıracak gündem yaratarak temel olan bu konuların üyelere aktarılmasına hizmet anlayışımdan gelmektedir. Bu konuda ısrarımın nedeni budur, yönetim olarak sizin takdirlerinize saygılıyım, samimi ilginize teşekür ederim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
Toprağın gerçek dostlarından.
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2010, 06:49:18 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2010, 07:01:50 » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2010, 09:33:00 » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2010, 10:44:01 » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2010, 13:34:58 » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2010, 17:49:25 » |

Teşekkür Sayısı: 117
|
Eray bey solucan gübresini sadece kendi ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar mı üretiyorsunuz. Granül haline getirdiğiniz gübreleri keşke çok az da olsa paylaşabilseydiniz. Ben koyun gübresi kullanıyorum. Ama farklı olarak onu da denemek isterdim. Sakın siz de hazırlayın demeyin bunu yapma imkanım henüz yok  Sayın Hasret, solucan gübresi çalışmalarımı her geçen gün artırmakdayım, şimdilik ihtiyaçlarımı karşılamaktayım, paylaşım düşüncelerimde her zaman samimi olmuşumdur, tabiiki fazlalılığınıda siz arkadaşlarıma öncelikle paylaşacağım, şu anda ben geliboludayım, solucan gübresi üretim düzeneklerimde orada, solucanlarım gübre üretmeye devam ediyorlar. Eşime gerekli bilgilerle onların besin ihtiyaçlarını karşılaması konusuda gerekli uygulamalarla onlar faaliyetleri sürdürmekteler, ben bayram da istanbulda olacağım ozamanki üretimimden sizinle paylaşabilirim, siz bana uygun bir zamanda özelden adresini eklersiniz. Sayın Hasret sizi enyakın zamanda solucan gübresiyle tanıştıracağım, sevgiyle kalın. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
Toprağın gerçek dostlarından.
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2010, 18:00:02 » |
|